søndag 27. oktober 2013

Kampen om 3.plassen, oppdatert

Det ble ganske tidlig klart at dagens Ottestad stien rundt skulle bli en kamp om 3.plassen, eller rettere sagt utskjaltinga av feltet som holdt jevnt driv bak de 2 suverene i tet. Resultater:

Ut fra start var det som vanlig de unge og håpefulle som tok teten, selv om Vegard Øie allerede ved passering steinrøysa var i tet og seg sakte med sikkert ifra alle andre enn slow starter PC Torgersrud.
Bilder av Marius Øie
I det etterhvert så store feltet som kjempet om 3.plassen var det for meg flere kjente. Ved passering 5.km (18.28, bildet) var jeg i tet sammen med Håvard Ellefsen, Magnus Nilsen, Espen Nyland og Rune Svartvadet. Da hadde Jonas Engebakken allerede sluppet. Foran oss kunne vi skimte Sigurd Ruud Skjeseth på en negativ trend.

Sigurd ble tatt igjen og hektet på feltet ved golfbana (ca 8.km), herifra og inn fikk Håvard stå for drajobben, ikke trivelig det i motvinden, men Håvard dro jevnt og trutt.
Det positive med at jentene starta før oss gutta er at herifra og inn tok vi igjen neste hele damefeltet.

Med Håvard som drahest fikk først Nyland, deretter Skjeseth og Svartvadet det. Det ble derfor tidlig klart at det ble en intens duell de siste km mellom meg, Magnus og Håvard. Håvard tok det første rykket uten å få luke, mens jeg grep sjansen på den siste gjørmete passasjen. Fikk 5m til de 2, men Magnus kom opp og dro fra siste 500m. Endte derfor på den forsmedelige 4.plassen. Men kjempefornøyd med å ha gjennomført et jevnt løp.
Endelig i mål.

Men beste Hamar Skiklubb løper ihvertfall, Håvard ble nok ikke mange sekundene bak.

Data fra økta: Tid: 1:09:44, Distanse, 17.77km, snittfart, 3:55

Et perfekt løp, som nok også blir satset mot neste år. Men 5min bak seierherre Torgersrud er litt mye, han og Vegard må ha løpt raskt.

I dameklassa tok Sofie 3.plassen, hun ble slått av Marianne Myklebust og Eli GP.

Kart

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar