lørdag 26. oktober 2013

Forbredelse til morgendagens Ottestadstien rundt, kort forhåndstipping.

Imorgen er det terrengløps avslutning

Imorgen blir det nok årets siste terrengløp. Det blir spennende ettersom formen i det siste har vært svært bra. Jeg har trent sammenhengende nå i en og en halv uke uten sykdom. Dette gjør at det blir en spennende kamp i morgen. 
Av de allerede påmeldte må nok fjorårets vinner Vegard Øie stille som favoritt, Vegard sprang svært bra i Birken i sommer. Men har konkurrert lite i høst.
Ellers blir det nok en hard kamp mot Håvard Ellefsen som vanlig. Av unggutta blir nok baneløper Sigurd Skjeseth sterk, er ellers spent på min tidligere elev Jonas Engebakken hva han kan klare. Ellers er det mange ukjente kort fra klasse 1STA til start. Johannes Narum sa på dagens orienteringsløp at han stiller til start. Så det blir nok et heftig kjør allerede fra start. Da får man nok se hvem som er mest taktisk over de 17,5km.

På damesiden får nok samboer Sofie hard kamp av Eli GP. Sofie har gått på 2 nederlag til nå iår, men lengden på løypa kan nok komme Sofie til gode. 

Ellers er det flere Hamar Skiklubb løpere som stiller, det blir spennende å se om mine treningsmakkere viser seg spreke, spesielt Hans Tore har vært sprek på intervallene i Furuberget. Vidar, om han stiller, kommer nok til å sprenge I3 grensene sine her! Jo må nok ta i skal han slå Sofie, ihvertfall ifølge Sofie.

Dagens oppladning var 1t 30min postplukk i Starberget på Vallset, var nok av de med lengst løpstid. Det skal endres til imorgen! 

På tide med nummer på brystet igjen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar