lørdag 5. april 2014

Årets skisesong summert i Troll

Årets skisesong har vært alt annet enn god. Så dagens renn i Troll endte som det ikke bør gjøre i et brutt løp og stor skuffelse over egen form. Så nå blir det "Samling i bånn" i heimen. Nedturen skal snus i oppturer framover;)

Troll lå ann til å bli et knall renn. Perfekte spor og greie ski, selv om klisterlaget nok var i tykkeste laget, subbet litt før unnabakkene til Øksendalen fjernet det unødige.

Åpnet kontrollert og kom i felt med Hamarløper Torleiv ganske tidlig. Følte allerede ved 15km at det var tungt å tette luker, så når farten ble skrudd opp ved 33km sa kroppen min stopp. Stoppet opp et par minutter på neste drikkestasjon, men det hjalp svært lite..

Så når Sofie står og smiler på Gopollen var det en enkel affære å sette seg i bilen og kjenne på skuffelsen over å ha brutt mitt andre skirenn i karrieren..

Det positive jeg tar med meg fra rennet er at årets strategi med korte rolige treninger ikke er tingen å satse på.. Må nok pushe kroppen mer framover skal det bli noe framgang utover våren..

Neste mulighet for opptur er morgendagens oløp i Løten! Klinker til fra start og satser på å finne alle postene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar